Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Blogs

14 sept 2015

een nieuw seizoen

Hallo lieve mensen,
het is zomaar september! Het was een drukke zomer, nadat in mei die vraag kwam om tekeningen te maken. . . .
Nu is de scheurkalender van de Happinez uit en staan er tekeningen van mij in!
Er staan ook wat tekeningen van iemand anders in . . . Je kunt het verschil in stijl wel duidelijk zien en de mooiste vind ik de laatste die net voor de kerst op de zondag is geplaatst. . . .
Ondertussen zijn de tekeningen voor het kleurboekje ook klaar en wordt in de komende weken ook de proefdruk voor het kleurboekje gemaakt . . spannend! Deze komt uit in november. mooi voor sinterklaas en kerst.
En nu het nieuwe project: een mandala werkboek met russische en orientaalse mandala 's en roosvensters van allerlei kerkgebouwen in Europa.
Een uitdaging omdat alles nog moet getekend worden en dat is uitzoeken; hoe zit dat allemaal in elkaar en dan een duidelijke werktekening en werkbeschrijving maken.
Dat kost tijd en als het lukt komt dit boek uit in het voorjaar 2017.
In de zomer is mijn crea ruimte ook onderhanden genomen en het is bijna klaar, maar we kunnen er al wel in werken.
Herfst komt eraan en dat is de tijd van oogsten en voorbereiden op de winter. Dagen worden korter en de avonden langer;tijd voor vertragen. Dit is de tijd voor bezig zijn met jezelf,loslaten zoals de sapstromen minimaal worden van de bomen, de bladeren loslaten en zich voorbereiden op de winter.
Wie behoefte heeft om iets voor zichzelf te doen en een leuke dag hebben, er staan op mijn website leuke workshops die je helpen uit je denken naar voelen te gaan.
We gaan van deze herfst een fijne tijd maken: ik heb er zin in!

Warme groet van Annelies

Overige berichten